Promocija

Global Science

Review

Nova 2-tjedna formula Aaron Stone za automatsko učenje stranog jezika

Aaron Stone je naučio 23 svjetska jezika.

Poliglot Aaron Stone, koji tečno govori 23 jezika, predstavio je Hrvatima svoju slavnu 2-tjednu formulu za učenje jezika. Ona omogućava da se u kratkom razdoblju savlada gradivo koje se na tečajevima jezika uči godinu dana. Metoda ovog poliglota osporava tradicionalne jezične škole.

Već je 5.000 Hrvata odbacilo neučinkovite konvencionalne metode učenja stranih jezika i pridružilo se Aaron Stone. Neovisno o dobi, obrazovanju i talentu, za 2 tjedna ćeš vidjeti ponosne izraze na licima svojih članova obitelji, prijatelja i kolega. Kad čuju kako dobro govoriš engleski,, teško će povjerovati da ti je za to trebalo svega 14 dana.*

Uvijek je dobar trenutak za učenje stranih jezika. U to se lako možeš uvjeriti već kroz 2 tjedna. Primijetit ćeš promjene u svakodnevnom životu. Počet ćeš slobodno komunicirati na stranom jeziku nakon 14 dana učenja.* Bez problema ćeš čitati članke na stranim web stranicama. Izazvat ćeš divljenje najbližih i priznanje nadređenih i kolega.

Kako izgleda Aaronova formula za automatsko učenje jezika?

Aaron Stone je svoju 2-tjednu formulu za automatsko učenje stranih jezika nazvao Pingulingo. To je jedina knjiga koja poboljšava i ubrzava pamćenje zahvaljujući 100%-tnoj upotrebi tvojih urođenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezika aktiviraju samo dio kapaciteta tvog mozga da pamti i stvara asocijacije. U pravilu one ne podržavaju ove kognitivne procese jer aktiviraju samo mali dio moždanih struktura. Knjiga Pingulingo funkcionira drukčije. Koristi 100 % kapaciteta koji imaš, ali koji „drijema“ u tvojoj podsvijesti.

Tijekom pamćenja novih riječi 2-tjedna formula za automatsko učenje stranog jezika Pingulingo istovremeno aktivira desnu i lijevu moždanu polutku. Tekstualni dio aktivira lijevu polutku, dok slika aktivira desnu. Cijeli mozak radi 5 puta učinkovitije nego inače. To dovodi do povećanja kognitivne sposobnosti, sposobnosti pamćenja novih riječi i njihove asocijacije s hrvatskim ekvivalentima. Ove asocijacije su toliko snažne i duboko utisnute u memoriju da tvoj mozak gotovo automatski uči nove riječi.

2-tjedna formula djeluje intenzivno

Što Hrvati kažu o Pingulingo:

„Našao sam novi, bolje plaćen posao jer sam iznenadio novog poslodavca svojim znanjem engleskog. To se ne očekuje od 47-godišnjeg muškarca. A sve to zahvaljujući Pingulingo.“*

- Željko Matković

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Nakon prvog dana čitanja Pingulingo knjige usvojit ćeš oko 200 novih riječi. Nakon tjedan dana ćeš primijetiti značajnu razliku u svom vokabularu. Postat će bogatiji i raznolikiji. Nakon 2 tjedna nestaje psihička blokada koja te koči da razgovaraš na drugom jeziku i počinješ slobodno komunicirati bez ikakvih problema. Nakon mjesec dana, znat ćeš engleski jezik tako dobro kao da godinama pohađaš neki tečaj. Ako se to ne dogodi možeš (i trebaš!) iskoristiti posebnu garanciju Aaron Stone. Bez pitanja dobivaš natrag novac za Pingulingo knjigu.

Global science preporučuje ovo rješenje svojim čitateljima. Klikom na link koji ćeš naći u nastavku možeš naručiti Pingulingo knjigu s 50% popusta. Ponuda vrijedi do


Elena Blažević – jedna od prvih koji su koristili 2-tjednu formulu za učenje Aaron Stone. Zahvaljujući njoj toliko dobro je savladala engleski da je dobila posao u inozemstvu, a uskoro se seli u London. Nevjerojatan podvig!*

Pingulingo

*** ZAGARANTIRANO ***

Savladat ćeš program jednogodišnjeg
tečaja stranog jezika u samo
2 tjedna*

Naručujem

Promocija vrijedi danas

Želiš li i ti za 2 tjedna naučiti bar jedan strani jezik? Ispuni kratki upitnik i saznaj.

Koliko imaš godina?Klikni ovdje da naručiš Pingulingo 2-tjednu formulu za automatsko učenje stranog jezika po posebnim uvjetima

Posebna ponuda,


 • Metal_Star
  Je li tko isprobao?
 • Emanuela
  Kartice Pingulingo koristim već 3 tjedna i stvarno govorim engleski kao da sam učila cijelu godinu i to mi govore svi oko mene, čak i moj rođak koji radi u Australiji.* Možda se ne čini da tako dobro djeluje, ne govorim kao rođena Engleskinja, ali rezultati su zaista impresivni. Više me ne zamara učenje stranog jezika, što je nevjerojatno! Hvala za ovaj članak!
 • Nena
  Ovo je prva metoda učenja jezika koja mi je pomogla probiti led s učenjem jer sam bila sigurna da nisam talentirana za strane jezike. Sad se ne osjećam nesposobno već inteligentno i samouvjereno.
  Odgovori · 59 · Sviđa mi se ·
 • Belllaaaa_22
  Godinama sam željela naučiti engleski i ništa nije davalo rezultate kakve sam željela. Svi ti novci bačeni na satove i tečajevi – znate već kako to ide. Prema ovome mogu naučiti brže i potrošiti mnogo manje novca nego što sam potrošila na škole stranih jezika. Čeka me velika promjena – za 2 mjeseca idem kod dečka koji radi u Škotskoj i voljela bih se tamo uklopiti. Naručila sam ovu knjigu i nadam se najboljem. Držite mi fige! :)
  Odgovori · 243 · Sviđa mi se ·
 • Helena
  Slucajno sam naisla na clanak i odlucila procitati clanak. Jednom sam vec vidjela kako jedan poznanik na fejsu hvali ovu knjigu pa sam odlucila naruciti odmah, jer je ovo stvarno odlicna prilika. Nisam ni znala da ju mogu kupiti na internetu.
  Odgovori · 105 · Sviđa mi se ·
 • r.e.n.a.t.a
  Ovo je sjajno! Željela bih izvrsno znati barem tri jezika! Ne mogu dočekati da počnem čitati!
  Odgovori · 273 · Sviđa mi se ·
 • Darko
  Ako svi hvalite da djeluje kupit ću ju kćerki za rođendan na poklon. Za tjedan dana joj je rođendan, samo se nadam da se neće uznemiriti što je dar „vraća“ natrag u školu
  Odgovori · 123· Sviđa mi se · a
 • Poly-glot
  Učim s knjigom oko tjedan dana i mogu reći da prilično dobro znam engleski. Već sam savladala 1000 riječi izraza što je odlično! Za tečajeve engleskog u školama jezika bih morala dati veći dio plaće, a ovo gotovo da mi nije nikakav trošak – nije ostavio nikakve rupe na mom bankobnom računu :)
  Odgovori · 64 · Sviđa mi se ·
 • Maya
  Sve ove godine sma bila preokupirana, djecom i potpuno sam zanemarila svoju karijeru. zahvaljujući ovoj formuli počela sam učiti engleski i rezultati su već vidljivi. Šef mi je dao da komuniciram s engleskim partnerima...
  Odgovori · 87 · Sviđa mi se ·
 • TeaPoreč
  Kupila sam knjigu Pingulingo svom ocu koji svake godine odlazi raditi u Škotsku, i bio je jako sretan jer je nakon 2 tjedna dosta toga razumio.* Jako koristan izum po jako niskoj cijeni
  Odgovori · 37 · Sviđa mi se ·
 • Goran
  Opet neko cudo.. covijeku trebaju godine da nauci neki jezik
  Odgovori · 214 · Sviđa mi se ·
 • Fishman
  Pričaš gluposti, normalno da nećeš za dva dana naučiti govoriti kao stranac, ali je tečaj zaista brz i knjiga stvarno funkcionira, bar za mene.
  Odgovori · 122 · Sviđa mi se ·
 • Ivan
  Moja supruga i ja smo odlučili siprobati ovu knjigu iako imamo preko 60 godina želimo isprobati kako utječe na ljude koji nikada nisu učili strani jezik. Živmo u malom mjestu ovdje nema škola za učenje stranjih jezika tako da je ovo smaoučenje za nas pravo otkriće .
  Odgovori · 124 · Sviđa mi se ·
 • Balerina117
  Upravo sam pročtala o Aaronu i njegovoj metodi na stranom portalu, a sad vidim da se može naručiti i kod nas! Super!
  Odgovori · 159 · Sviđa mi se ·
 • Mirana
  Prvi put sam se susrela s knjigom i stvarno sam iznenađena. Učila sam više od sat vremena iz nje i nisam bila umora, zapravo je djelovalo jako opuštajuće za mene. I osjećam da je dosta toga ostalo u mojoj glavi, da se sjećam dosta toga. Stvarno!
  Odgovori · 127 · Sviđa mi se ·
 • Lea Kovac
  S knjigom učim engleski svaki drugi dan i evo u prvom mjesecu sam puno naučila, rezultati su zaista nevjerojatno. Savladala sam više od tisuću riječi i lako sklopim cijelu rečenicu, pomalo mogu i dulje pričati. Hoće li biti ovako nešto i za druge jezike?
  Odgovori · 136 · Sviđa mi se ·
 • _nadalina_
  Konkretne informacije ljudi. Želim što prije nać bolji posao, ali moje poznavanje engleskog je osnovno i problem mi je razgovarati. Jel pomaže ova knjiga učiti jezik na višem stupnju od osnovnog? Može li mi odgovoriti netko tko je koristio?
  Odgovori · 98 · Sviđa mi se ·
 • Engleskinja
  Ja sam naručila ovaj sustav prije 3 tjedna, pomislila sam-što mi može škoditi?! Rezultati –stvarno funkcionira! U međuvremenu sam razgovarala s Britancima koji su me na ulici zaustavili da me pitaju za upute. A ja sam im sve lijepo objasnila. Što se mene tiče nijedna druga metoda se ne može usporediti s ovom!
  Odgovori · 68 · Sviđa mi se ·
 • Sugar.girl
  Nevjerojatni rezultati... zar stvarno tako djeluje???
  Odgovori · 79 · Sviđa mi se ·
 • Mateja Rab
  O tome sam slušala na predavanjima iz psihologije. Navodno razgovor povezan sa slikom potiče obje moždane polutke i mozak pamti više nego uobičajeno.
  Odgovori · 86 · Sviđa mi se ·
 • Ch_oc_ho
  Nekad sam pohađala zaista odlične tečajeve engleskog u poznatoj školi u Zagrebi, ali sad si ih ne mogu priuštiti. Ova knjiga je fantastčna prilika za mene, malo sam osvježila svoje znanje. Preporučujem da ju naručite.
  Odgovori · 89 · Sviđa mi se ·
 • Spomenka
  Ovo je sve cista laz
  Odgovori · 109 · Sviđa mi se ·
 • Anna
  Kliknite ovdje i pročitajte sve. Ljudi pišu da su zahvaljujući tome naučili jezik, zašto bi lagali?
  Odgovori · 172 · Sviđa mi se ·
 • RedDevil
  Narucio sam. Ubrzo cu vam javiti rezultate.
  Odgovori · 122 · Sviđa mi se ·

Želiš li i ti za 2 tjedna naučiti bar jedan strani jezik? Ispuni kratki upitnik i saznaj.

Koliko imaš godina?Global Science

Review